Board Software "update" - Shoot the Breeze - Engineer Boards Jump to content
Engineer Boards
 photo CHPE_AnimatedWebBanner_650x1202_zps5704d467.gif

Board Software "update"


Recommended Posts

Sorry for the change, wasn't really my desire.. let me know what bugs you have and ill try and get them fixed.  The client site for invision is pretty overwhelmed but well get it ironed out.


I konw Tapatalk is shot, I have to get a new update from them, will do that this weekend

 

 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

LOL! Sometimes I just need to laugh at these Google ads!

via Gfycat

okay let me know if the icons no longer work for any of you all?   here and the mobile version?

Posted Images

I'm starting to learn it all. Where's the notifications bell on mobile?

P.s. this almost got lost before the spamming. Is there a way to remove the spam thread from the activity feed?

Link to post
Share on other sites

Mostly it just looks wonky.

Link to post
Share on other sites

I just realized the spoiler tags don’t work anymore. In the grand scheme of things, maybe not a huge deal, but I did make heavy use of them during mafia games.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

I cant even find a way to log in on the mobile version?

 

apparently there is an app for android - called Invision Communities? But not for apple - if anyone wants to check that out?  They had one years ago that worked pretty well.

 

Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Road Guy said:

I cant even find a way to log in on the mobile version?

 

apparently there is an app for android - called Invision Communities? But not for apple - if anyone wants to check that out?  They had one years ago that worked pretty well.

 

Will try it out. 

Link to post
Share on other sites

I downloaded the app and didn't find it as one of the communities.

Also, the activity log is no longer working for me. 

Edited by Chattaneer PE
Link to post
Share on other sites

Looks like activity log and leaderboard aren't working, at least on mobile. Also, the site is not updating the things I've read. E.g. I've read all the posts in this thread, yet it still says "unread replies."

Screenshot_20200821-182305.thumb.png.53026cd03205a61be47fa572efef2c2a.png

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, MA_PE said:

I’m using the full site on an iPad Pro.  My “unread content” just locks up on a blank page.

Same thing happening with a Surface Pro and Dell XPS15 with Chrome, Edge or Firefox browsers. Also happening with Safari on an iPhone.

Was thinking there was some sort of upgrade behind the scenes as the layout was looking different.

Link to post
Share on other sites

Summary of things that don't work:

  • All activity page
  • Unread Content page
  • Leaderboard page
  • Clubs page
  • Reacting to posts
  • Viewing members' profiles (or my own)
  • Viewing my followed content
  • Post counts are not updating for topics
  • No notification bell icon on mobile
  • No messages icon on mobile for reading PMs
  • No way to log in from mobile (at least without checking the "Use desktop version" option for Chrome for mobile)
Link to post
Share on other sites

according to the homepage for this sub-forum, the last post was made here on Friday. which isn't true.

it's the same in the mafia thread. and my posts are going MIA... 

Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, LyceeFruit PE said:

according to the homepage for this sub-forum, the last post was made here on Friday. which isn't true.

it's the same in the mafia thread. and my posts are going MIA... 

Yeah, I saw that you had mentioned me in the mafia thread, but when I go there the last post is from RBH on I think Saturday morning?  I did try to post a couple times in the thread but there is no update/my post is not going through, so yeah.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
1 hour ago, LyceeFruit PE said:

according to the homepage for this sub-forum, the last post was made here on Friday. which isn't true.

it's the same in the mafia thread. and my posts are going MIA... 

Yeah, I saw you mentioned me in something (I am on desktop so I can FINALLY see notifications), but no post. WTF?

Also @Road Guy thank you for your persistence in helping get all these issues resolved. As a software engineer, I understand your pain completely.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...



×
×
  • Create New...