Jump to content
Engineer Boards
Sign in to follow this  
Road Guy

Board maintenance Tonight

Recommended Posts

Road Guy    6,536

Just a heads up the board is going offline tonight for a server move. Please bear with us tonigh, board probably will be down about 4 hours.

Sometimes when they change servers we will lose some features and we will reinstall as soon as it gets back up and running.

Thanks

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
snickerd3    1,857

so how did it go?

Share this post


Link to post
Share on other sites
McEngr    6

thanks for all you guys do... I will be donating when I can. Money is really tight right now for my family.

Share this post


Link to post
Share on other sites
LRFD    0

A few weeks ago the mobile version of this site became illegible...any idea why?

Share this post


Link to post
Share on other sites
DS58    0

I am seeing this too. It's like the font is embossed. Sometimes if I drill deeper it goes away.

(null)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Road Guy    6,536

I reinstalled the mobile skin, it's working well on my iPhone. Any others?

Share this post


Link to post
Share on other sites
blybrook PE    598

Worked well when I looked at it earlier. Looks much better font wise!

Thanks for all the hard work on keeping this site going!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Road Guy    6,536

I cant get IE 8.0 to work at all anymore on this and a couple other sites, not sure if its something at work or what...

using safari at work and so far its working fine...

anyone else having issues with IE 8.0 ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
FLBuff PE    882

Yup. I'm having trouble responding, having buttons work, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dexman PE PMP    3,396

<--- still uses IE7...

I may have to check it out from my home computer to see what it does since it's running on current software.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FLBuff PE    882

And now it seems to be working...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×