Sign in to follow this  
Followers 0
Guest MetroRAFB

cookies?

7 posts in this topic

I've been experiencing something since Friday. When I log-in and read new posts, they no longer look "new", which is good. The next time I log-in, however, posts that I've already read look "new" again, with no additional replies having been made since I read them before.

I haven't changed any of the settings on my PC since then, any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
3421.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

we had to turn off / on a lot of stuff while the board was down, we may have unchecked the wrong box or something. I think sometimes mine does that to me, let me see if the settings for your member group were changed or something something...

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^^Don't you have a graduate project to work on or something?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am working on it !!! :smileyballs: I just need a little time to blow off some steam too! :P And speaking of cookies ..... :asthanos:

JR

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0